Cautare

62395 de rezultate pentru "lista elevilor clasaloropta anul 2010 din judetul ialomita" (4.84 secunde)
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. Explicatia Fiscului este aceea ca firmele au afaceri mai mici decat anul trecut.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Miercuri, 26 noiembrie, la Clubul Taranului Roman din Strada Monetariei nr. ... Scoala vazuta prin ochii elevilor si parintilor”. Raportul prezinta punctul de vedere al parintilor si copiilor din mediul rural cu privire la calitatea educatiei, in sase judete: Cluj, Ialomita, Valcea, Dolj, Vaslui si Suceava.
Serialul marca MBC, productie sud-coreeana din anul 2010, a inregistrat pe intervalul amintit o medie de 643.000 de telespectatori la nivel national, ceea ce corespunde unui rating mediu de 3,2 %, in timp ce la Antena 1 priveau, pe acelasi interval orar, 560.000 de telespectatori in medie (2,8% rating).
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
• Vad multe tari din UE care au iesit din criteriile del Maastricht. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB.
Tudor Vornicu s-a nascut la 29 ianuarie 1926, la Anghelesti, judetul Vrancea, intr-o familie modesta, tatal sau fiind invatator.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
Salarii mai mari pentru medici si asistente, dar din 2014 (Autor:
Elevii galateni din invatamantul prescolar si cel gimnazial vor avea chiar din prima zi de scoala lapte si corn pe banci. De acest program guvernamental se va ocupa in acest an aceeasi firma care s-a ocupat si anul trecut: SC RISK Com SRL din Braila.
In acest sens, social-democratul Nicolae Matei a oferit elevilor premianti: diplome, mici cadouri constand intr-un termos ori ceainic, precum si suma simbolica de 100 RON, toate ca recompensa pentru rezultatele deosebite obtinute la competitiile scolare din anul scolar in curs.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a luat parte la ceremonia de deschidere a anului tcolar din comuna ilfoveana Gruia, prilej de a anunta ca programul prin care elevii claselor a IX-a ti a X-a primesc cate un calculator, care va demara in toamna acestui an, va fi extins pentru tot invatamantul preuniversitar.
caracterul inovator, componenta digitala, relevanta si coerenta proiectului, durabilitatea (rezultate concrete si sustenabilitate), impactul (numar de beneficiari), contributia (financiara sau in natura) din partea candidatilor precum si experienta anterioara de lucru a aplicantului. Astfel, anul acesta au fost desemnati noua castigatori ai programului "Lumea prin culoare si sunet":
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Fondul a mentinut pentru Romania estimarile de 0,9% pentru anul in curs si 2,5% pentru anul urmator, anuntate de misiunea aflata la Bucuresti la mijlocul lunii august pentru a sasea evaluare din cadrul acordului preventiv in derulare cu autoritatile romane.
Daca legiuitorul nu intervine cu un act normativ cat mai repede, de la inceputul anului 2010 microintreprinderilor nu li se mai poate aplica impozitul de 3% asupra veniturilor, ci ele vor fi obligate sa plateasca aceeasi cota de impozit de 16% ca orice alta firma.
google-analytics.com